Jalgpalluritel oli tegus nädalavahetus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pusimist on turniiri küll omajagu, kuid lõpuks päädis see mustvalges vormis Warriori poistele teise kohaga.
Pusimist on turniiri küll omajagu, kuid lõpuks päädis see mustvalges vormis Warriori poistele teise kohaga. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetus möödus Valga jalgpalluritele töiselt. Mehed võistlesid Rõuges ning 2002. aastal sündinud poisid mängisid pühapäeval Valgas turniiril Warrior Cup.

Rõuges osales kokku kaksteist võistkonda kahes alagrupis. Pärast alagrupi mänge selgusid iga grupi kaks paremat, kes hakkasid omavahel võidu nimel võitlema. Esimesest alagrupist said edasi Parksa ning Valga Warrior, teisest grupist aga võistkond Rõuge Must ning turniiri eelmise aasta võitja Kuperjanovi JK.

Alagrupiheitluste kohta kehtis ütlus, et pall on ümmargune, sest mängud olid täis üllatusi. Nii mõnigi favoriit pidi leppima vastaste üleolekuga, nagu näiteks turniiridel alati kõrgetele kohtadele jõudnud Rantipoli võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles