Algas kaunima kodu publikuhääletus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti kaunis kodu 2014», Moonika Albergi ja Meelis Needra kodu Roosna-Allikul. 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
«Eesti kaunis kodu 2014», Moonika Albergi ja Meelis Needra kodu Roosna-Allikul. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esimest korda selgitab ajakirja Kodu & Aed korraldatav konkurss «Kodu kauniks 2014» välja ka publiku lemmiku, kes valitakse kodufinalistide hulgast. Kõige rohkem hääli saanud kodu saabki publiku lemmiku tiitli ning preemiaraha 1500 eurot If Kindlustuselt.

Tänavu juba 14. aastat toimuvale konkursile «Kodu kauniks» laekunud paljude kenade ning armsate kodude ja aedade hulgast valis žürii välja 14 kodufinalisti ja 10 aiafinalisti. Nende hulgast selguvad parimad, kes pälvivad tänavu Eesti aasta kodu ja aasta aia preemia.

Välja antakse ka arvukalt hinnalisi eripreemiaid: näiteks noore pere kodule, noorele aiale, loodussõbralikule kodule, parimale värvilahendusele, parimale maastikukujundusele ning veel mõnes kategoorias. Võistluse tänavune auhinnafond on 20 000 eurot.

Finalistide pilte kodudest näeb If Kindlustuse Facebooki-lehel ning oma lemmiku poolt saab hääle anda kuni 16. novembrini. Hääletamise info leiab kindlustusfirma kodulehelt. 

«Konkursi kaudu saame jagada nende inimeste häid kogemusi, kes on südamega oma elukeskkonda paremaks muutnud, arendades ühtlasi Eesti kodu- ja aiakultuuri. Tunnustame nii parimaid uusi ideid kui ka ajahambale vastu pidanud lahendusi,» ütles ajakirja Kodu & Aed peatoimetaja Piret Veigel.

Publiku lemmiku tiitli pälvinud kodu selgub Tallinnas Õpetajate Majas konkursi auhinnagalal 25. novembril, kadripäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles