Murdvargad puistavad Valgas kodusid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just sellest aknast kutsumata külaline siseneski. Kes või mis varast segas, ei ole teada. Õnneks suuremat kahju kui rikutud aken pererahvale ei sündinud.
Just sellest aknast kutsumata külaline siseneski. Kes või mis varast segas, ei ole teada. Õnneks suuremat kahju kui rikutud aken pererahvale ei sündinud. Foto: Arvo Meeks

Viimasel ajal on Valgas sagenenud sissemurdmised eluruumidesse. Üks neist juhtumitest leidis aset kolmapäeval õhtul Tartu tänava piirkonnas.

Oma üleelamisi jagas lehetoimetusele Piret (nimi muudetud, tegelik nimi toimetusele teada – R. S.). «Õhtul ujumast tulles ei saanud alguses arugi, et midagi oleks juhtunud. Tuppa astudes sai üleriided ära võetud ning asusin süüa tegema. Mingil hetkel avastasin, et aken on lahti. Et keegi meist akna avamist ei mäletanud, tundus asi imelik,» meenutas naine. Sissemurdmist sel hetkel siiski veel kahtlustada ei osatud.

Järgmiseks avastas pererahvas, et köögiaknal olnud keraamiline konn vedeleb põrandal ja sellest on järel vaid killud. Esmapilgul süüdistasid nad nipsasjakese kurvas lõpus hiljuti majja kolinud kassipoega, kuid koristama hakates märkasid akna juures nii mõndagi imelikku. Silma jäi tihend, mis ei oleks tohtinud kuidagi lahti olla, seejärel märkasid nad ka väljaspool olevaid muukimisjälgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles