Täna selgub parim noorkokk

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel Saaremaal peetud võistluselt tuli Liis Kasemets tagasi teise koha karikaga. Seekord pidi ta leppima 12. kohaga.
Kevadel Saaremaal peetud võistluselt tuli Liis Kasemets tagasi teise koha karikaga. Seekord pidi ta leppima 12. kohaga. Foto: Eveliis Eek

Täna, 31. oktoobril toimub Tallinn Foodfestil kokanduseriala õpilaste kutsevõistlus Noorkokk 2014. Sel aastal püüdlevad parimaks noorkokaks 12 õpilast Eesti ametikoolidest, andis teada SA Innove.

Eesti Peakokkade Ühenduse presidendi Rudolf Visnapuu sõnul tuleb tänavusel võistlusel kolme tunni jooksul valmistada pidulik roog. «Sajad inimesed vaatavad, kuidas noored kokad oma kunstiteoseid valmistavad ja taldrikule välja panevad. Hästi tehtud tööga jäädakse kindlasti silma mõnele tööandjale,» kirjeldas Visnapuu. Ta lisas, et Eesti noorte kokkade tase aina tõuseb, mida tunnistavad tippkokad nii Eestist kui välismaalt.

Parima tiitlit hakkavad püüdma 12 kokanduseriala õpilast Haapsalu, Ida-Virumaa, Pärnumaa ja Tartu kutsehariduskeskusest, Narva ja Valgamaa kutseõppekeskusest, Kuressaare ja Rakvere ametikoolist, Kehtna majandus- ja tehnoloogiakoolist, Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolist ning Tallinna teeninduskoolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles