Valga sai Balti liigas teise võidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga / Maks & Moorits sai korvpalli Balti liigas oma teise võidu, kui võitis kodusaalis Lietkabelise meeskonda suureskoorilises mängus.

Esimesel veerandajal algas mäng resultatiivselt mõlemalt poolt. Eriti hädas oli oma kaitsega Valga meeskond, kes lasi külalistel tabada järjepanu korve ning kümneminutilise mängu järel oli Leedu klubi Lietkabelis peal 34 : 21. Teisel neljandikul kohtumine võrdsustus. Valga hakkas tasapisi oma kaotusseisu vähendama ning kuigi juhtohjad püsisid Lietkabelise käes, oli vahe poolaja lõpuks vaid neli punkti, seisuks 52 : 48.

Üle pika aja sai Valga juhtima taas kolmanda veerandaja keskpaigas. Seejärel ei andnud kodumeeskond enam liidripositsiooni käest, vaid hoiti pidevalt mõnepunktilist edu, juhtides enne viimast veerandaega 72 : 69. Otsustavad kümme minutit oli täis põnevat korvpalli. Kuigi enamiku ajast oli juhtimas Valga, ei andnud ka külalised alla, vaid võideldi jõudsalt lõpuni. Kohtumise lõpusireeni kõlades oli peal siiski kodumeeskond 99 : 95.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles