Kooli­pere ühines viljandlaste leinaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kooli õppejuhi Tiiu Püssi sõnul on juhtkonna, õpilasnõustaja ja sotsiaalpedagoogi uksed õpilastele, õpetajatele ja lastevanematele alati avatud.
Kooli õppejuhi Tiiu Püssi sõnul on juhtkonna, õpilasnõustaja ja sotsiaalpedagoogi uksed õpilastele, õpetajatele ja lastevanematele alati avatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikooli direktori Hannely Luik-Stogovi sõnul ühines õppeasutus Viljandi linnavalitsuse üleskutsega heisata Paalalinna koolis toimunud tulistamise tõttu teisipäeval leinalipud. Mõlema põhikooli hoone peaukse juures põles musta lindiga leinaküünal.

Esimese tunni ajal rääkis direktor kooliraadios Viljandi koolitragöödiast. «Hea koolipere, eile Viljandis juhtunu ei ole ühe kooli ega ühe linna tragöödia. See on terve Eesti tragöödia. See on meie kõigi lein. Oleme kaotanud ka tükikese oma turvatundest.»

Ühise leinaseisakuga avaldas koolipere kaastunnet Viljandis aset leidnud tragöödias hukkunud õpetaja lähedastele, sõpradele, õpilastele ja kolleegidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles