Filmikunst tuleb koju kätte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba koolipõlves filmipisikusse nakatunud Peeter Mänd on elu uuesti sisse puhunud mitmele kinomajale. Filme on ta näidanud juba Tõrva kinomajas ning homme õhtul on mees aparatuuriga kohal Tsirguliina rahvamajas.
Juba koolipõlves filmipisikusse nakatunud Peeter Mänd on elu uuesti sisse puhunud mitmele kinomajale. Filme on ta näidanud juba Tõrva kinomajas ning homme õhtul on mees aparatuuriga kohal Tsirguliina rahvamajas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juba homme õhtul on Tsirguliina rahval hea võimalus üle pika aja kohalikus rahvamajas filme vaadata. Kino edaspidine elukäik sõltub huviliste aktiivsusest.

Algatus kino rahvamajas üle mitme aastakümne taas ellu puhuda tuli virtuaalühenduse Piiri Küla Ekraaniklubi eestvedajalt Peeter Männilt, kes vallaametnikele ideest rääkis.

Tõlliste vallavolikogu esimees, Tsirguliina rahvamaja juhataja Arne Nõmmik tundis heameelt, et üle pika aja saab vallarahvas majas filmikunsti nautida, mis kohalikku kultuurielu oluliselt rikastab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles