Liiklusohutusega tegelejad pälvivad tunnustuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeni kooli õpetaja Saima Tell
Keeni kooli õpetaja Saima Tell Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maanteeamet tunnustab 11. detsembri tänuüritusel neid tublisid kodanikke, kes on aasta(te) jooksul tegelenud liiklusohutuse ja -kasvatuse alaste teadmiste levitamisega. Nominente saab esitada kuni 20. novembrini.

«Liikluskasvatuse auhind antakse välja parimatele õpetajatele, liikluskasvatuse sündmustele, tublimatele kohalikele omavalitsustele ja aktiivsematele koostööpartneritele üle Eesti,» ütles maanteeameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Sirli Leier. Kokku on plaanis tunnustada 30 isikut või organisatsiooni.

«Kutsume üles kõiki kodanikke märkama ja esitama meile sobivaid kandidaate,» lisas Leier. Koos potentsiaalse kandidaadi nimega tuleb esitada ka motivatsioonikiri ja mõned pildid antud isiku või organisatsiooni liiklusalastest tegevustest, millega põhjendatakse kandidaadi esiletõstmist antud valdkonnas. Kandidaatide esitamise nõuetega saab täpsemalt tutvuda liikluskasvatuse auhinna statuudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles