Valga Käval veerandfinaali ei pääsenud

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval kohtusid Viljandi spordihoones Viljandi HC (sinises) ja Valga Käval. Viljandi võitis.
Laupäeval kohtusid Viljandi spordihoones Viljandi HC (sinises) ja Valga Käval. Viljandi võitis. Foto: Elmo Riig

Eesti meeste käsipallikarikavõistlustel jõudis viimase meeskonnana kaheksa parema hulka Viljandi HC, kes sai 1/8-finaalis kahe mängu kokkuvõttes 67 : 34 jagu Valga Kävalist.

Avakohtumises kodus numbritega 34 : 16 paremad olnud viljandlased võtsid võidu ka Valga spordihallis toimunud teises matšis 33 : 18 (13 : 11). Viljandi resultatiivseimad olid pühapäevases mängus Ott Varik 9 ja Kristo Järve 8 ning Kävalil Andris Celminš 8 ja Marek Frantsuzov 4 tabamusega.

Laupäeval Viljandis toimunud mängus olid valgalastest resultatiivsemad Andris Celminš 6 ja Veiko Luik 4 tabamusega. Veerandfinaalis on Viljandi vastaseks karikakaitsja HC Kehra / Horizon Pulp&Paper.

„Hakkasime kohe alguses oma asju proovima ja tegutsesime puiselt. Kävalil oli aga lühike pink ning lõpus tuli vahe sisse," rääkis Viljandi meeskonna peatreener Marko Koks. "Nüüd tuleb meil Kehraga kolm mängu järjest. Kuna praegusel perioodil on karikas tähtsam, siis hea, et nendega meistriliiga raames enne kohtume. Saame jõudude vahekorrast juba mingi pildi.“

„Seekord esitasime parema partii kui avakohtumises. Teisel poolajal väsisime, tegime palju vahetusi ja nii see vahe kärises," ütles Kävali juhendaja Andris Uibo. "Meeskonnale annaksin nende kahe karikamängu eest hindeks tugeva kolme. Võitlust oli, kaitses tegutsesime normaalselt, ent rünnak jättis soovida.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles