Valga / Maks & Moorits oli kodusaalis võidukas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga/Maks&Moorits mänguhoos
Valga/Maks&Moorits mänguhoos Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga / Maks & Mooritsale oli Alexela korvpalli meistriliiga mänguks külla sõitnud Kalle Klandorfi juhendatav TLÜ/Kalev. Valga juhtis pea kogu kohtumise vältel, võites mängu lõpuks 73 : 66.

Esimene veerandaeg möödus mõlemalt poolt tõusude ja mõõnadega. Kui algul oli aktiivsemaks pooleks külalismeeskond TLÜ/Kalev, siis veerandi teises pooles läks ette Valga, kes juhtis kümneminutilise mängu järel 13 : 11. Teist kümnendit alustas Valga / Maks & Moorits 13 : 0 vahespurdiga, hoides külalisi üle 3 minuti kuival. Selline vahe püsis kindlalt kuni poolaja lõpuni, mille võitis Valga 34 : 21.

Teist poolaega alustas paremini Kalev, kes tabas järjepanu korve, vähendades jõudsasti oma kaotusseisu. Ei läinud kaua, kuni ka Valga sai oma rütmi taas kätte, taastades oma eduseisu ja olles kolme veerandaja järel ees 52 : 42. Ka viimasel kümnel minutil omas TLÜ/Kalev võimalusi mängu enda kasuks kallutada, jõudes Valga / Maks & Mooritsast vaid pool minutit enne mängu lõppu 3 punkti kaugusele. Otsustavatel hetkedel Tallinna Kalevi visked siiski ei tabanud ning kohtumise võitis kodumeeskond Valga 73 : 66.

Võitjate resultatiivsemad oldi Kristo Saage 16, Jurijs Aleksejevs 14 ning Edgars Krumins 12 punktiga. Aleksejevs korjas lisaks lauast 14 palli, tehes kaksikduubli. Tallinna Kalevi suurimad punktitoojad olid Reimo Tamm 18, Robertas Grabauskas 14 ning Thomas Droney 13 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles