Kütus valmistas ebameeldiva üllatuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Just sellest tankurist võttis Oleg Falilejev kütust ka kolmapäeval. Neljapäeval võetud kütusega probleeme ei olnud.
Just sellest tankurist võttis Oleg Falilejev kütust ka kolmapäeval. Neljapäeval võetud kütusega probleeme ei olnud. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Karged ilmad on diislikütust kasutavatele autoomanikele juba jõudnud meelehärmi teha. Et Eestis praegu veel talvist diislikütust ei müüda, võib sõiduk neid poole tee peale jätta.

Neljapäeval pöördus Valgamaalase poole murelik Oleg Falilejev. Enda sõnul ostis Kaagjärvel elav mees Valga Alexela tanklast kanistrisse pisut üle 10 liitri diislikütust. Kodus seda autosse valama hakates ootas teda aga üllatus. Nimelt ei tahtnud kütus lehtri sõelast läbi voolata, ka tundus selle värv vale.

«Kui kütuse lehtrist ära kallasin, jäi sõelale piimjasvalge sodi. Helistasin Alexela klienditeenindusse ning sealt anti mulle müügiarendusdirektori Aivar Räime number. Tema ütles mulle, et nii peabki olema, midagi ei olevat teha, sest tegemist on suvise kütusega, ning soovitas kütuse tuppa sooja viia,» lausus mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles