Krossimeister mõtleb juba uuele hooajale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mündi on oma hooaja saavutustega rahul, sest käes on ikkagi Eesti meistritiitel ja EMi 4. koht.
Mündi on oma hooaja saavutustega rahul, sest käes on ikkagi Eesti meistritiitel ja EMi 4. koht. Foto: Erakogu

Otepää noormees Henri Mündi on kaasa­elajatele pakkunud põnevat hooaega. Sel aastal krooniti ta ka Eesti meistriks kestuskrossis.

Mündi tegeleb nii moto- kui kestuskrossiga ning sõidab masinaklassis quad. «Quadracer on peaaegu nagu ATV, kuid mõnigate erinevustega,» täpsustas ta. «Minu masin on KTM 450xc. Mootori töömaht on 450 cc ning esi- ja tagaamordid on valmistatud Reigeri tehases täpselt sõitja kaalu järgi.»

Noormehe sõnul on seljataga üsna pikk ning keeruline hooaeg, kuna sel aastal tegi ta esimest korda kaasa täishooaja Euroopa meistrivõistlustel motokrossis, kus saavutas kokkuvõttes neljanda koha. «Esimene etapp oli Hollandis Ossi liivarajal, kus saavutasin 12. koha. Teine oli Eestis Kiviõlis, kus tulin kolmandaks. Kolmas oli Lätis Ķegumsis, kus sain 6. koha, ja viimane etapp Taanis, kus tulin samuti kuuendaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles