Valgamaa reformierakondlased valisid juhi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Mälberg
Meelis Mälberg Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval, 23. oktoobril toimunud Reformierakonna Valgamaa piirkonna juhatuse koosolekul valiti esimeheks Meelis Mälberg.

«Valgamaal on reformierakondlastest tekkinud tegus meeskond. Meie ridadesse kuulub maavanem Margus Lepik, omavalitsuste liidu juht Agu Kabrits, mitu omavalitsusjuhti, ettevõtjaid ja arvamusliidreid. Need on inimesed, kellele läheb korda Valgamaal toimuv ja kes panustavad iga päev Valgamaa arengusse,» ütles Mälberg.

Piirkonna juht on lõpetanud Eesti Maaülikooli ettevõtluse ja ökonoomika erialal ja on Riigikogu liige. Ta kuulub Riigikogu maaelukomisjoni ja erinevatesse parlamendi rühmadesse ning ühendustesse.

Mälberg on olnud Räpina linnapea ja Otepää vallavanem ning juhtinud Eesti vanimat tööstusettevõtet – Räpina paberivabrikut. Reformierakonna liige on ta 2000. aastast.

Reformierakonnal on Valgamaal üle neljasaja liikme, suurimad piirkonnad on Valga, Tõrva ja Otepää. Valgamaa maakondlik organisatsioon on asutatud 2002. aastal ja seda on varem juhtinud Valter Malm ja Margus Lepik. 2013. aasta kohalike omavalitsuste valimistel sai Reformierakond Valgamaal kokku 3430 häält ja 34 mandaati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles