Kool saab ruumi juurde

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe kooli juht Tiit Lepp osutab sõrmega maja ühekorruselisele osale, kuhu järgmisel aastal plaanitakse peale ehitada teine korrus.
Lüllemäe kooli juht Tiit Lepp osutab sõrmega maja ühekorruselisele osale, kuhu järgmisel aastal plaanitakse peale ehitada teine korrus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lüllemäe põhikoolis on tänavu tehtud hulk ehitustöid. Praegu käib uue katuse panek maja kahekorruselisele osale ning järgmisel kevadel on plaanis alustada hoone laiendustöödega.

Kooli direktori Tiit Lepa sõnul sai sügiseks endisesse garderoobi valmis klassiruum esimesele klassile. Riieteruum on viidud maja teise ossa, kus varem asus õppeköök.

Uue klassiruumi vajaduse tingis õppetöö ümberkorraldus. Nimelt on kool sellest õppeaastast läinud esimesest neljanda klassini üle klassiõpetaja süsteemile, varem rakendati seda vaid kolme klassi puhul. Nendes klassides annavad ainult muusika, kehalise kasvatuse ja tööõpetuse tundi teised õpetajad, ülejäänu on klassiõpetaja õlul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles