Tublim õppur ja koolitaja töötavad samas majas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse haridustehnoloog-arvutiõpetaja Priit Lomp tundis aasta koolitaja tiitli üle heameelt ning leidis, et järelikult on ta oma tööd õigesti teinud.
Valgamaa kutseõppekeskuse haridustehnoloog-arvutiõpetaja Priit Lomp tundis aasta koolitaja tiitli üle heameelt ning leidis, et järelikult on ta oma tööd õigesti teinud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaal sai täiskasvanud õppija nädal esmaspäeval piduliku punkti Valga kutseõppekeskuses tublimate tunnustamisega.

«Tunnustus on märk, et järelikult olen tööd teinud õigesti ja minu käe all õppijatel on sellest kasu olnud,» sõnas maakonna aasta koolitaja tiitli pälvinud Valgamaa kutseõppekeskuse haridustehnoloog-arvutiõpetaja Priit Lomp (pildil). «Meie ümber on nii palju tublisid inimesi, kes vääriksid tunnustust. Neid tunnustusüritusi võiks igal elualal rohkemgi olla, sest head sõna tahab igaüks kuulda,» lisas ta.

2006. aastast kutseõppekeskuses töötanud Lomp tuli sinna tegelikult tööle haridustehnoloogiks, kelle ülesanne koolitada ja toetada kaastöötajaid. «Kuidagi sujuvalt on nii läinud, et lisaks õpetan nüüd arvutiõpetust nii põhi- kui täiskasvanuõppes,» sõnas ta. Kuna talle endale arvutiga tegelemine meeldib, olevat tore teistelegi omandatud teadmisi edasi anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles