Saviaugu tänav hakkas augutäitele vastu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suured sajud muutsid Saviaugu tänava selle nädala alguseks justkui aukude alleeks. Eile pärastlõunal oli olukord juba parem.
Suured sajud muutsid Saviaugu tänava selle nädala alguseks justkui aukude alleeks. Eile pärastlõunal oli olukord juba parem. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pärast seda, kui kajastasime juunis Laatsi tööstusrajooni ettevõtete muret Saviaugu tänava pärast, sai probleem mõneks ajaks lahenduse. Nüüd on Valga oluline transiiditee taas hullus seisus.

Juunis oli tänav täis suuremaid ja väiksemaid auke, mille vahel autodega slaalomit sõideti. Juulis plaaniti hakata auke lappima, kuid selgus, et teekate on nii kehvas seisus, et ei pigi ega killustik enam aukudes ei püsi.

Ainukese lahendusena leiti toona, et teekate tuleb üles freesida. Seda tehtigi ning plaanis oli ka tolmutõrje, kuid aine, millega seda tehakse, ei haakunud teekatte materjaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles