Hoone terrassil lainetas bassein

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval avanes Valga staadioni terrassil ehmatav vaatepilt.
Esmaspäeval avanes Valga staadioni terrassil ehmatav vaatepilt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase toimetusele saabus tähelepaneliku kodaniku vihje, et Valga staadionihoone terrassile on tekkinud välibassein.

Kohapeal asja uurides hakkaski terrassil kõigepealt silma lainetav veesilm. Tegemist ei ole siiski välibasseiniga, vaid terrassile oli lõksu jäänud sinna kogunenud vihmavesi. Sihtasutuse Valga Sport juhataja Piret Granovskaja sõnul tekib taoline probleem, kui on pikalt sadanud või korraga suurem veehulk taevast alla tuleb. Terrass on vooderdatud ruberoidiga ning seal puudub vee äravoolutrapp.

Valgamaalase kohalkäigu ajal oli terrassil vett umbes 1–1,5 sentimeetri jagu. Staadioni töötaja Raivo Kuke sõnul on terrass korralikult vooderdatud ning otsest probleemi ta ei näe. «Terrassi vooderdamisel ruberoidiga on korralikku tööd tehtud ning vesi kusagile läbi küll ei imbu. Kui pärast suuremaid vihmasadusid on vett terrassil hästi palju, pumpame tavaliselt selle sealt välja,» lisas Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles