Tõrva Dokfest lisas sügisesse värvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi päris täissaalile filmid ei läinud, polnud ühelgi seansil publikut ka häbiväärselt vähe. Kohalolijad aga kostitasid filme ning esinejaid sooja aplausiga. Saali lisasid soojust ning värvi festivalilogoga fliistekid.
Kuigi päris täissaalile filmid ei läinud, polnud ühelgi seansil publikut ka häbiväärselt vähe. Kohalolijad aga kostitasid filme ning esinejaid sooja aplausiga. Saali lisasid soojust ning värvi festivalilogoga fliistekid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedest pühapäevani toimunud Tõrva esimene dokumentaalfilmifestival tõi vaatajate silmadesse sära. Tegu polnud üksnes ühise filmivaatamisega, vaid osa võis saada paljust muustki.

Ettevõtmise südameks olid Viljandi kultuuriakadeemia ärksad tudengid MTÜst Rabarebased eesotsas Liisa Nurmelaga. Meeskond tegi kõige õnnestumise nimel tööd kevadest saadik, finaalnädalal kohati varaste hommikutundideni välja.

Juba nädalapäevad oli kinomaja sissepääs dekoreeritud kutsuva loosungiga ja ajaloolise hoone kõrval püüdsid pilku kaamerapäised kinomehikesed. «Mõtlesime algul, et laseme need kuskil teha, aga meie poisid lõikasid ise figuurid viimaks ühe Tartu tuttava juures välja ja värvisid,» tutvustas programmijuht Kaisa Jõgeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles