Bussiga sõidu võimalusi jääb oluliselt vähemaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva ennelõunal läks Pikasillas bussi peale üks reisija. Valdavalt sõidavadki bussiga vanemad inimesed ja koolilapsed.
Neljapäeva ennelõunal läks Pikasillas bussi peale üks reisija. Valdavalt sõidavadki bussiga vanemad inimesed ja koolilapsed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uuest aastast sulgeb AS GoBus kolm bussiliini Tõrva ja Tartu vahel. Liin läbib ka Pikasillat, kus järjepanu uksed sulgenud kokkuostupunkt, postkontor, metskond, velskripunkt, kauplus ja kool.

Põdrala vallavanema Aivar Uibu sõnul näeb vald praegu eriti tõsist probleemi hommikuse liini sulgemises, mis kella 7.30ks Tartusse jõuab ja hiljem kell 15 Tõrvas tagasi on. «See on buss, millega inimesed eriarstide juures käivad, ja see ei ole kunagi tühi olnud. Seega on selle liini sulgemine meile probleem.»

Samas ei ole tema kinnitusel paanikaks põhjust. «Maavalitsusest öeldi, et selle küsimusega tegeletakse ning otsitakse lahendusi. Enam-vähem kindel võib olla, et seda liikumisvõimalust Pikasilla inimestelt ära ei võeta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles