Kuus maakonna apteeki sai tunnusmärgi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest aastast muutusid ravimid inimestele, kes neid pidevalt kasutama peavad, taskukohasemaks.Täiendavat ravimihüvitist saavad nüüd kindlustatud, kes tasuvad soodusretseptide eest aastas vähemalt 100 eurot. Siiani oli see piirsumma 300 eurot.
Uuest aastast muutusid ravimid inimestele, kes neid pidevalt kasutama peavad, taskukohasemaks.Täiendavat ravimihüvitist saavad nüüd kindlustatud, kes tasuvad soodusretseptide eest aastas vähemalt 100 eurot. Siiani oli see piirsumma 300 eurot. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Oktoobrist leiab 205 Eestis tegutseva üld- või haruapteegi ukselt kleebise kirjaga «Osaleme apteegiteenuse kvaliteedihindamise programmis 2014».

«Tunnusmärk näitab, et konkreetsel apteegil on oluline olla patsiendi jaoks ravimi valikul ja selle kasutamise nõustamisel professionaalne abimees,» sõnas töögruppi kuulunud Eesti Apteekide Ühenduse juhatuse liige proviisor Kristiina Sepp.

Apteegiteenuse kvaliteedihindamisel osalesid kõigi Eesti suuremate linnade ja maakondade apteegid. Mõistagi on tunnusmärgiga apteeke enam Tallinnas, Tartus ja Harjumaal. «Samas on aga oluline esile tõsta maa-apteekide pühendumust programmis osalemisel ja enesehinnangu teostamisel,» märkis Sepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles