Kannapööre elus tõi maakonna aasta õppija tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Klaire Vaher vahepeal ka kõhkles, kas just kutseõpetaja amet on talle see õige, siis nüüdseks on kahtlused hajunud. Kokandushuvi on teda aga saatnud lapsest peale.
Kui Klaire Vaher vahepeal ka kõhkles, kas just kutseõpetaja amet on talle see õige, siis nüüdseks on kahtlused hajunud. Kokandushuvi on teda aga saatnud lapsest peale. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa aasta õppija, Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher tahab nii iseendale kui teistele tõestada, et õppimine ei ole ainult noorte pärusmaa, vaid sellega saavad hakkama ka vanemad. Tragi naine on veendunud, et õppida pole kunagi liiga hilja.

Vaheri sõnul on õppimine ja enesetäiendamine talle kogu elu olnud väga oluline. «Kuna praegu olen ise õpetaja, tahan olla haritud pedagoog,» sõnas ta. Tõuke edasiõppimiseks aga andsid naisele tema 2012. aastal lõpetanud kokaõpilased, kes arvasid, et nende õpetaja on sellesse ametisse justkui loodud ning väga sobilik pedagoogitööd tegema.

«Tütar õpib mul ka Tallinna Ülikoolis ja eks olengi tahtnud ennast veidi proovile panna ning tõestada, et ka minuvanused suudavad õppimisega hakkama saada,» sõnas 42aastane kolme lapse ema. Kaks tema lastest on juba täiskasvanud, kolmas, pesamuna, õpib Tõrva gümnaasiumi 5. klassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles