Volinikud tegid ettepaneku direktor lahti lasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volikogu esimees Kalle Põldmägi (keskel) oli istungil piltlikult öeldes vastamisi volinike Irja Sõnumi (vasakul) ja Aleksander Sven Essega, kes toetavad direktori töölt lahti laskmist.
Volikogu esimees Kalle Põldmägi (keskel) oli istungil piltlikult öeldes vastamisi volinike Irja Sõnumi (vasakul) ja Aleksander Sven Essega, kes toetavad direktori töölt lahti laskmist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Puka volikogu liikmed esitasid ametliku ettepaneku, et vald lõpetaks töölepingu keskkooli direktori Tõnis Markiga.

Volikogu erakorralisel istungil oli seekord, nagu ka septembris, taas arutusel, mis peaks saama koolijuhist, kelle tegematajätmised ja vead revisjonikomisjon hiljuti välja tõi.

Reformierakonda kuuluv vallavanem Heikki Kadaja, kes on sellega seoses seni madalat profiili hoidnud, teeb seda ka praegu, keeldudes Valgamaalasele kommenteerimast, kuidas suhtub volikogu ettepanekusse. «Minul ei ole mingit seisukohta selles küsimuses, volikogu on alles toimunud ja praegu ei anna ma küll ühtegi kommentaari,» sõnas ta vaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles