Õpihimu tõi tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher väärtustab õppimist ning õpib ise praegu Tallinna Ülikoolis kutsepedagoogika erialal.
Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher väärtustab õppimist ning õpib ise praegu Tallinna Ülikoolis kutsepedagoogika erialal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täiskasvanud õppija nädal algas reedel tublimate tunnustamisega Haapsalu kutsehariduskeskuses. Nominentide seas olid ka kaks õpetajat ja kaks asutust Valgamaalt.

Valgamaa aasta õppija, 42aastane Valgamaa kutseõppekeskuse kutseõpetaja Klaire Vaher töötas varem Taagepera lossis peakokana ja tundis vajadust uute teadmiste ja värskete impulsside järele. Nii läkski ta 2004. aastal kokaks õppima Valgamaa kutseõppekeskuse täiskasvanute koolituskeskusesse.

Sellest sai alguse tema kutseõpetaja tee, algul praktikaõpetajana täiskasvanute kursustel, hiljem juba tasemeõppes. 2006. aastal asus Vaher õppima Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli toidu­ainete tehnoloogia erialale, mille lõpetamisel oli ta juba kutseõppekeskuses kutseõpetaja. 2012. aastast omandab naine kõrgharidust Tallinna Ülikoolis kutsepedagoogika erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles