Ühisnaiskond saab võimaluse jätkata meistriliigas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu SK 10 ja Valga Warriori ühisnaiskond säilitas oma positsiooni naiste jalgpalli Expert liigas. Tööd edasiste võitude nimel aga tuleb veel kõvasti teha.
Tartu SK 10 ja Valga Warriori ühisnaiskond säilitas oma positsiooni naiste jalgpalli Expert liigas. Tööd edasiste võitude nimel aga tuleb veel kõvasti teha. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Laupäeval mängiti jalgpalli kolmanda liiga Lõuna divisjonis viimased mängud.

Teiste seas leidis aset viimane mäng naiste Expert liiga üleminekuturniiril. Kuigi Tartu SK 10 ja Valga Warriori ühisnaiskond jäi kolmandaks ning Nõmme Kalju FC neljandaks, tagati siiski pääs järgmise hooaja Expert liigasse, kuna reglemendi järgi ei saa meistriliigas duubelvõistkonnad mängida. Seega, kui talvel keegi oma kohast ei loobu, jätkab Expert liigas sama koosseis mis tänavugi.

Meeste 3. liigas kohtusid Valgas Kungla tänava väljakul Valga FC Warrior ning tabeli liider Tõrva JK. Kui alguses otsiti vastaste nõrki kohti, siis esimese poolaja lõpuks Tõrva need ka leidis ning poolajale mindi juba 2 : 0 eduseisus. Skoori avaja oli Lõuna divisjoni suurim väravakütt Oliver Suur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles