Valgamaal saab korteri ka ühe euro eest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme vallavanem hellitab lootust, et Helme kutsekooli endisest ühiselamust võib tulevikus saada munitsipaalelamispind.
Helme vallavanem hellitab lootust, et Helme kutsekooli endisest ühiselamust võib tulevikus saada munitsipaalelamispind. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga korterite hinnad on jätkuvalt Eesti ühed madalaimad. Maakonna lõikes on hinnakäärid suured: Linna külas võib korteri soetada1 euro eest, Otepää piirkonnas tuleb pelgalt ruutmeetri eest tasuda üle 500 euro.

Pindi Kinnisvara maakler Hans Heinjärv tõdes, et hinnad on eelmise aastaga võrreldes püsinud Valgas samas suurusjärgus. Keskmine korteri ruutmeetri müügihind on Pindi Kinnisvaral olnud 100 eurot. Sel aastal on vahendatud kokku 31 müügitehingut.

Heinjärv ütles, et endiselt ostetakse kortereid peamiselt eakatele inimestele. «Kõige paremini lähevad müügiks alumistel korrustel asuvad ühetoalised, mida ostetakse vanuritele, kes tuuakse ära kas maalt või kõrgematelt korrustelt, kuhu nad ei ole enam suutelised tõusma,» selgitas Heinjärv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles