Ala külas hävis tules kuuajase vahega kaks maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Säks näitab, kus asus uus elektrikilp, mida menetlejad alguses tulekahju tekkimise süüdlaseks pidasid. Eespool on näha, mis sahvrist alles jäi.
Ants Säks näitab, kus asus uus elektrikilp, mida menetlejad alguses tulekahju tekkimise süüdlaseks pidasid. Eespool on näha, mis sahvrist alles jäi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helme vallas Ala külas möllas jälle punane kukk. Maha põles maja, kus elanud vanahärra Herbert Vister hukkus. Veidi vähem kui kuu aega tagasi kaotasid paarsada meetrit eemal tulekahjus kodu mehe naabrid.

«See on nii raske. Miks see pidi just praegu juhtuma? Pidime ta sel laupäeval viima talveks Tõrva. Kõik oli ette valmistatud, tuba oli valmis,» lausus Herberti õepoeg Ants Säks. Herbert tähistanuks esmaspäeval 89. sünnipäeva.

Kolmapäevase tulekahju avastas Herberti naabrinaine Mare, kes kuulis kuuri küttepuude järele minnes imelikku praksumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles