Külaliigutajad külastasid naabreid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaldavere turismitalus oli lõbu laialt. Kunstjalgadel tegid esimesi arglikke samme Hargla jahiseltsi eestvedaja Andres Rõõmus ja Nõuni maakultuurimaja arendusjuht Kalev Lõhmus.
Kaldavere turismitalus oli lõbu laialt. Kunstjalgadel tegid esimesi arglikke samme Hargla jahiseltsi eestvedaja Andres Rõõmus ja Nõuni maakultuurimaja arendusjuht Kalev Lõhmus. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valgamaa partnerluskogu eestvõttel sõitis bussitäis maakonna MTÜde ning küla­seltside eestvedajaid ja liikmeid ringi mööda kodumaakonda. Seltskond tutvus Taheva, Karula, Sangaste ja Tõlliste valla tegijate ja arengutega.

Hea võimalus koos külaelu eestvedajate ehk külaliigutajatega ringreisile sõita avanes ka minul. Kell kaheksa Otepäält startinud buss, mille roolis Kalev Lõhmus, võttis kell üheksa Valgast peale veel kümmekond inimest. Esimene sihtkoht oli Taheva vald.

Taheva tutvustab end hea ajaveetmise kohana

Hargla maakultuurimajas ootas reisilisi vallavanem Monika Rogenbaum, kes tutvustas lühidalt Hargla kandi tegemisi. «Nagu näete, meil on akende ees Hargla rahvariidemustrites uued kardinad ja kultuurimajas üleval kaks näitust, üks fotodega Hargla kandi majapidamistest ja teine selle kandi vanast ajast,» rääkis vallavanem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles