Punapäine Valga kaunitar loodab alustada modellikarjääri

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reelika Bergman on tegelenud paljude asjadega, nende hulgas laulmine, tantsimine, akordionimäng ja kunst. Praegu saab ta panna käe südamele ja öelda, et on leidnud just selle ala, mida armastab.
Reelika Bergman on tegelenud paljude asjadega, nende hulgas laulmine, tantsimine, akordionimäng ja kunst. Praegu saab ta panna käe südamele ja öelda, et on leidnud just selle ala, mida armastab. Foto: Cärol Tutk / Valgamaalane

Reelika Bergman on noor naine, kes terve elu veetnud Valgas. Praeguseks teab punapäist kaunitari vist vähemalt pool Eestimaad, sest hiljuti valis Schwarzkopf Eesti ta uueks reklaamnäoks juuksevärvile Palette. Tänu sellele loodab neiu, et saab jala modellikarjääris ukse vahele.

Veebruaris saab tal Valgamaa kutseõppekeskuses koka eriala lõpetatud ning algab uus elu. Reelika soov on pealinnas töö leida, kuna õpinguid ta praegu jätkata ei soovi. Töö kõrvalt on tal plaanis tegeleda fotomodellindusega, mis neiule tõeliselt hingelähedaseks saanud.

«Edasi ilmselt õppima ei lähe, sest teatud valikute puhul elus tunnen, et kool on mind juba nii kaua kinni hoidnud. Oleksin juba ammu mõne otsuse teinud, aga olen kooli tõttu loobunud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles