Käval meistriliigas võiduta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Käval
Valga Käval Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäeval, 28. septembril kohtusid Valga spordihallis Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste teise vooru mängus HC Viimsi/Tööriistamarket ja Valga Käval.

Kohtumine kulges juba esimestest minutitest tasavägiselt. Punkt-punkti mäng kestis poolaja lõpuni ning vile kõlades juhtisid külalised ühe punktiga, seis 13 : 12. Teisel poolajal jätkus võrdne mäng ning seitse minutit enne mängu lõppu juhtis Valga meeskond 24 : 25. Kahjuks rauges seejärel kodumeeskonna jõud ning Viimsi meeskond viskas veel neli väravat. Mängu lõpptulemuseks kujunes 28 : 25 Viimsi kasuks.

Kuigi külalised olid Valka tulnud ainult üheksa mängijaga, ei saanud Viimsi/Tööriistamarketi peatreeneri Ain Pinnoneni sõnul nad enda seisukohalt siiski kehva mängutulemust lühikese pingi süüks panna. «Kõik olulised mängumehed olid kohal ja arvati, et küll võit ikka ära tuleb. Pingutama hakati alles viimasel hetkel ja kindlasti ei mänginud me oma tasemel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles