Nädalaga kaks kotiröövi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käekott. Foto on illustreeriv.
Käekott. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Politsei sai 28. septembri keskpäeva paiku teate, et Valgas Maleva tänaval rünnati 61aastast naist ning võeti ära tema käekott ühes selles olnud telefoni, rahakoti, sularaha ja dokumentidega. Kahju on 105 eurot.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina ütles, et kannatanu fikseeris saadud vigastused raviasutuses.

Tegu on teise saranse juhtumiga Valgas lühikese aja jooksul. Kolmapäeval, 24. septembril pöördus politseijaoskonda 65aastane naine, kelle väitel oli tundmatu mees ta Valgas Pärna puiesteel pikali lükanud ning ära võtnud käekoti selles olnud esemetega. Nagu täpsustas Kostina, leidis sündmus aset lõuna paiku. Sellegi röövi uurimine alles käib.

Küsimusele, kas need kaks juhtumit omavahel seotud võiksid olla, vastas ringkonnaprokuratuuri pressinõunik, et kõik asjaolud on veel väljaselgitamisel ning uurijad kontrollivad erinevaid versioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles