Suured tööd tõid kvaliteetse vee

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Valga Vesi juhatause liige Jüri Teder (vasakul) tänas keskkonnainvesteeringute keskuse juhatuse liiget Veiko Kaufmanni abi ja toetuse eest Valga veemajandusprojekti elluviimisel.
AS Valga Vesi juhatause liige Jüri Teder (vasakul) tänas keskkonnainvesteeringute keskuse juhatuse liiget Veiko Kaufmanni abi ja toetuse eest Valga veemajandusprojekti elluviimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile said Valgas punkti ligi 12 miljonit eurot maksma läinud tööd, mille käigus uuenes ligi 60 kilomeetrit torustikke ning paranes tuhandete inimeste elukvaliteet.

Valga militaarteemapargi õuele kogunesid torutööde tellija ASi Valga Vesi kutsel pea- ja alltöövõtjad, omanikujärelevalve ning konsultatsioonifirma esindajad, keskkonnainvesteeringute keskuse spetsialistid, linnaametnikud, riigikogulane Rein Randver ja ASi Valga Vesi töötajad.

Valga Vee juhatuse liige Jüri Teder kinnitas, et ettevõte on hea koostöö eest tänulik kõigile projektis osalejatele. Samuti Valga elanikele, kes kannatasid ära linnas pikaks veninud ehitustööd. «Saadud kvaliteetne joogivesi ja heal tasemel ühisveevärk ja -kanalisatsioon teevad Valgast kindlasti atraktiivsema elukeskkonna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles