Majast ilma jäänud pere palub abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perepoeg Eero Viitkar tules laastatud lapsepõlvekodus, kus ta siiani elas. Peavarju saab ta nüüd kõrvalasuvast endisest rehetarest, kus on vanemad aastaid elanud.
Perepoeg Eero Viitkar tules laastatud lapsepõlvekodus, kus ta siiani elas. Peavarju saab ta nüüd kõrvalasuvast endisest rehetarest, kus on vanemad aastaid elanud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pere jäi ilma oma kodust, kuhu põles sisse kõik, mida eluks vaja. Nüüd paluvad maja üks omanikke Ene Liigus ja tema elukaaslane Imre Ämarik lastega rahalist abi, et uuesti jalad alla saada.

Veidi rohkem kui paar nädalat tagasi hävis tules pea täielikult Ribuski talu Ala külas Helme vallas.

Majas jäid tulle pesumasin, kodukino, kaks arvutit, riided, köögitehnika ja muu – kõik, mis ühes kodus olla saab. Majas kaotas elu ka pere kass.

Vallavanem Tarmo Tamm nimetab kodu kaotanud pererahvast tubliks, Ene Liigust töökaks naiseks.

Kes soovib tulekahjus kodust ilma jäänud pererahvast toetada, saab seda teha, kandes annetusi Ene Liiguse Swedbanki arvelduskontole 1102495033.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles