Kooli tabas digitsunami

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilased demonstreerisid nii eesti keele kui matemaatika rakendusi. Viimaste puhul olid õpilastele liitmis- ja lahutamistehete tegemisel abiks virtuaalsed näpud.
Õpilased demonstreerisid nii eesti keele kui matemaatika rakendusi. Viimaste puhul olid õpilastele liitmis- ja lahutamistehete tegemisel abiks virtuaalsed näpud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

September tuli ühes Valga koolis sel aastal hoopis teisiti. Digipöörde pilootkooliks valitud Valga vene gümnaasiumis kulgeb nüüd iga päev kolm-neli tundi digiseadmete abiga.

Suve hakul tulnud teade, et kool valiti üle-eestilise konkursi käigus kaheksa pilootkooli sekka, on tekitanud pedagoogides rohkelt uudishimu digiseadmete kasutamise vastu. Laialdasest huvist üllatunud vene gümnaasiumi haridustehnoloogi Eva Tšepurko sõnade kohaselt on koolipere digipisikuga nakatunud.

«Kooli oleks tabanud justkui tsunami. Ühe pilootklassi asemel on kogu kool projekti haaratud,» õhkas Tšepurko rahulolevat. Kui projekt peaks tänasega läbi saama, oleks ta tulemustega juba piisavalt rahul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles