Sügis on kaevamise aeg

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Niibo aias on eriti pilkupüüdvad kannad. «Kannadele on suvi soodne olnud,» ütleb ta. «Loodetavasti ei saa vihmad ja tuuled neist jagu ning nad on ilusad veel kogu septembri.»
Kati Niibo aias on eriti pilkupüüdvad kannad. «Kannadele on suvi soodne olnud,» ütleb ta. «Loodetavasti ei saa vihmad ja tuuled neist jagu ning nad on ilusad veel kogu septembri.» Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Aiakujundaja Kati Niibo koduõues Pärnumaal Audrus ei tõmba esmapilgul tähelepanu mitte kaunid püsililled ja jalale mõnus murumaa, vaid hoopis kirjud kanad.

«Hõbedane wyandotte, Ameerikast pärit vana tõug,» ütleb perenaine. Ilusad linnud toimetavad peenarde vahel ega lase ennast külalistest häirida. Kümne muneja kana juurde ilmub ühel hetkel kolm väikest tibupoega.

Kanad toodi tänavu jaanuaris majapidamisse selleks, et oleks võtta oma munad. «Igal aiapidajal võiksid kanad olla,» arvab Kati Niibo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles