Sportlased saavad tuge õpinguteks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli
Neinar Seli Foto: Viktor Burkivski

Eesti Olümpiakomitee (EOK) ning haridus- ja teadusministeerium (HTM) andsid 35 tippsportlasele 22 spordialalt stipendiumid kõrg- või kutsehariduse omandamiseks summas 30 000 eurot.

Teiste seas sai 2014. aasta sügissemestriks stipendiumi Valgamaalt Tõrvast pärit odaviskaja Tanel Laanmäe ja Otepääl elav endine tippsuusataja Jaak Mae. Mõlemad on stipendiumi saanud varemgi.

Lisaks said stipendiumi golfar Egert Põldma, jalgratturid Kristen Kivistik ja Andri Lebedev, judokad Klen-Kristofer Kaljulaid ja Ants Oscar Pertelson, jõutõstja Harri Olak, jäähokimängija Villem-Henrik Koitmaa, kergejõustiklased Ellina Anissimova ja Kätlin Tõllasson, korvpallurid Kerttu Jallai ja Saimon Sutt, käsipallur Kaimar Lees, laskesuusatajad Sirli Hanni, Johanna Talihärm ja Jan Treier, laskja Meelis Kiisk, mootorisportlane Toomas Triisa, orienteeruja Markus Puusepp, saalihokimängija Sander Savi, sporditöötaja Merike Õun, sulgpallur Rainer Kaljumäe, suusahüppaja Kaarel Nurmsalu, sõudjad Sten-Erik Anderson ja Andrei Jämsä, ujuja Kätlin Sepp, veemootorisportlased Rasmus Haugasmägi ja Marek Peeba, vibusportlane Anneli Preimann, võistlustantsijad Alari Liiv, Baile Orb ja Gerli Vinkel ning võrkpallurid Julija Mõnnakmäe ja Kristo Kollo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles