Vigurvändad panid end proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval olid maakonna koolide lapsed kutsutud Valga liikluslinnakusse jalgratta vigursõidu võistlusele «Vigurvänt 2014».

Kuigi ilm oli sügiseselt soe ja päikesepaisteline, kogunesid liikluslinnakusse ainult viie kooli võistkonnad. Enne veel, kui hakati loosima, kes läheb teste lahendama ja kes sõitma hakkavad, käidi koos noorsoopolitseinik Linda Oksaga kogu võistlusrada läbi. Linnakusse olid maha märgitud üheksast elemendist koosnev rada ning aeglussõidu rada.

Stardist suunduti kõigepealt rajalauale. Laud edukalt läbitud, tuli edasi liikuda keti juurde. Kett ühendas kahte posti ning võistlejal tuli ühest otsast kinni hoides ümber posti ring teha, ilma et kett kordagi maad puudutaks. Seejärel ootas ees juba «kaheksa». Seda sõideti klotside vahel ning kui vahepeal jala maha panid või klotsidele otsa sõitsid, said kohe miinuspunkte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles