Nõuandjate pere Valgas täienes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advokaadibüroo LMP vandeadvokaat, valgalane Anu Vilt soovitab mure korral nõu ja abi saamiseks alati  advokaadi poole pöörduda. Igale probleemile on olemas ka lahendus.
Advokaadibüroo LMP vandeadvokaat, valgalane Anu Vilt soovitab mure korral nõu ja abi saamiseks alati advokaadi poole pöörduda. Igale probleemile on olemas ka lahendus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Septembrist pakub Valgas Müllersoni ärimajas õigusteenust advokaadibüroo LMP. Sellega muutus juriidiline abi maakonnas kättesaadavamaks.

Büroo Valga kontoris tegutseb vandeadvokaat Anu Vilt, kes töötanud 19 aastat Valgas prokurörina ning 2011. aastast vandeadvokaadina. «Elukoha mõttes olen valgalane, kuid töö iseloomust tulenevalt liigun ringi kogu Eestis.»

Kuna advokaaditöö on väga mitmekülgne, pole tal võimalik kabinetis kindlatel aegadel inimesi vastu võtta. Seepärast käib töö klientidega etteregistreerimise korras. «Kontaktinfot saavad kliendid kontorist, aga ka internetist advokatuuri või büroo kodulehelt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles