Politseinikud aitasid metsa eksinud meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mets
Mets Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile õhtul aitasid politseinikud Valgamaal meest, kes oli kriitilises tervislikus seisundis metsas sihi kaotanud.

Reede õhtul kella 19.20 paiku sai politsei telefonikõne 59aastaselt mehelt, kes oli keskpäeval Valgamaal Hummuli vallas metsa läinud ning ei teadvat enam, kus asub.

Mees sõnas, et ei jaksa enam üheski suunas edasi liikuda. Ühtlasi rääkis ta vaevaliselt ja tema jutt oli kohati väga arusaamatu. Kuna mehe elu oli ohus, asus politsei kiirelt välja selgitama tema asukohta.

Mehe telefoni positsioneerimisel sai politsei teada tema ligikaudse asukoha, mis näitas mehe elukoha juures olevat metsa. Meest otsima läinud patrullid leidsid abivajaja metsast üles kella 20.20 ajal. Leidmise hetkel oli mehe tervislik seisund väga halb. Politseinikud toimetasid abivajaja võserikust välja ja andsid ta meedikute hoole alla.

Politsei meenutab, et tervislike probleemide esinedes ei tohiks keegi liiga uljalt üksipäini metsa minna. Mitmekesi olles säilib suurem võimalus, et kriitilisel hetkel jagub neid, kel võimalus kiirelt juhtunule reageerida ja abi kutsuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles