Inimesed saavad sõna sekka öelda

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Reiljan
Anu Reiljan Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa arengustrateegia projekt on nüüd välja pandud avalikuks aruteluks, andis teada Valga maavalituse avalike suhete juht. Arengustrateegia «Valgamaa 2020» projekt on valminud Valga maavalitsuse, Valgamaa kohalike omavalitsuste, maakonna elanike, ettevõtjate ja mittetulundussektori koostöös. Protsessi on kaasatud eksperdina majandusteadlane Anu Reiljan.

Dokumendis seatud eesmärgid on uuendatud aastani 2020. Samuti on töötatud välja meetmed ehk tegevuste kogumid nende saavutamiseks.

Hetkel on käsil arengustrateegia tegevuskava koostamine. Strateegia kinnitamine on planeeritud käesoleva aasta novembri algusesse. Projekt on kättesaadav maavalitsuse kodulehel.

Ettepanekuid ja arvamusi oodatakse kuni 22. septembrini Valga maavalitsuse meili- või postiaadressil Kesk 12, 68203 Valga. Posti teel saates on viimane postitamiskuupäev 20. september. Arvamustele ja ettepanekutele palutakse lisada oma ees- ja perekonnanimi ning kontaktandmed.  

Arengustrateegia uuendamist toetavad siseministeerium ning Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles