Lapsed saavad lustida uuel mänguväljakul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuel mänguväljakul saavad Hummuli lapsed kiikuda, turnida ja liugu lasta mängulinnakus, osavust proovile panna ronipüramiidil ning vahelduseks mängida liivakastis. Hullata ja joosta võivad nad ka mänguväljaku ümber asuval rohealal.
Uuel mänguväljakul saavad Hummuli lapsed kiikuda, turnida ja liugu lasta mängulinnakus, osavust proovile panna ronipüramiidil ning vahelduseks mängida liivakastis. Hullata ja joosta võivad nad ka mänguväljaku ümber asuval rohealal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna õhtul avatakse Hummulis korterelamute tagusel alal laste mänguväljak, mida varem pole alevikus olnudki. Üles on pandud kiiged, liivakast, mängulinn ja ronimispüramiid.

Varem on alevikus rajatud mänguväljak lasteaia territooriumile, seda aga kodused ja koolilapsed kasutada ei saa. «Sel aastal täiendas lasteaed oma mänguväljakut kahe vedrukiigega,» ütles valla majandus-ehitusspetsialist Hugo Müller.

Rahva soovile vastu tulles alustas vallavalitsus aasta alguses avaliku mänguväljaku rajamise ettevalmistustöödega. «Valla detailplaneeringus oli koos mänguväljaku rajamisega ette nähtud ka ala kuivendamine, seepärast alustati esmalt kinnistu kuivenduse projekteerimisega,» rääkis Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles