Valgamaal said kokku Eesti turismiinfokeskuste töötajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti turismiinfokeskuste töötajad.
Eesti turismiinfokeskuste töötajad. Foto: Signe Hunt

Esmaspäevast eilseni korraldas SA Otepää Turism koostöös EASi ja SA Valgamaa Arenguagentuur Valga turismiinfokeskusega kõikidele Eesti turismiinfokeskuste töötajatele tutvumisreisi Valgamaale. Külastati Otepää, Tõrva, Valga piirkondi, ettevõtteid ning vaatamisväärsusi, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

«Oleme väga õnnelikud, et saime võimaluse näidata ja tutvustada kolme päeva jooksul Valgamaad just neile 40 inimesele, kes igapäevaselt turistide liikumist Eestis suunavad,» ütles SA Otepää Turism juhataja Ene Reedi.

Tema sõnul külastas turismirahvas enam kui 30 ettevõtet. «Programm oli tihe ning sellesse mahtus palju põnevat. Isiklik hea kogemus on ju alati kõige parem turundaja ning positiivset nägime nende päevade jooksul väga palju. Usume, et suutsime oma kolleege meeldivalt üllatada.»

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on turismiinfokeskuste töötajatel oluline teada turismiobjekte üle Eesti ning anda asjatundlikke soovitusi nii eestimaalastele kui külalistele välismaalt. Seetõttu saavad niisugused maakondadega tutvumised teoks igal aastal. Viimati külastati Valgamaad 2009. aastal, viie aastaga toimunud arengud suutsid turismiinfotöötajaid positiivselt üllatada.

Otepää ja Valga turismiinfokeskustes jagatakse aastas infot enam kui 23 000 külastajale, kogutakse ja korrastatakse infot turismiettevõtete, vaatamisväärsuste ja erinevate turismivõimaluste kohta ning nõustatakse turismiettevõtjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles