Magnus Kirt rahul, Risto Mätas mitte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue isikliku rekordi toonud vise oli sedavõrd võimas, et tõstis Magnus Kirdil jaladki maast lahti. Pilguga oda saates ei tea mees veel, et uus tippmark on saavutatud.
Uue isikliku rekordi toonud vise oli sedavõrd võimas, et tõstis Magnus Kirdil jaladki maast lahti. Pilguga oda saates ei tea mees veel, et uus tippmark on saavutatud. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Pühapäevase Tõrva-Helme kergejõustikupäeva olümpialastega muutis eriliseks omakandimehe Magnus Kirdi särav esinemine.

Seekordne, arvult juba seitsmes päevak pühendati endisele Eesti kelgukoondise peatreenerile ja Tõrva spordiaktivistile, Magnus Kirdi isale Peeter Kirdile. Spordisündmus algas laste võistlustega. Neljas vanuseklassis võeti üksteiselt mõõtu 60 meetri jooksus, kaugushüppes ning palliviskes. Soe ja päikesepaisteline ilm tõi staadionile kokku ligi 80 poissi ja tüdrukut.

Sellel aastal tulid noortega kohtuma ning väikest odaviskevõistlust pidama Tõrva linnast pärit noormehed Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt, nendega koos ka Risto Mätas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles