Valgamaal otsiti täna aardeid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palupera vallas tegid vallaelanikud aarde leidmiseks koostööd. Marika Viksi juhatasid lõpuks aardeni neli noort tütarlast.
Palupera vallas tegid vallaelanikud aarde leidmiseks koostööd. Marika Viksi juhatasid lõpuks aardeni neli noort tütarlast. Foto: Marika Viks

Täna keskpäeval anti kõigis kolmeteistkümnes Valgamaa omavalitsuses start omapärasele aaretejahile, kus raadios ja internetis kõlanud vihjete abil tuli otsida peidetud aardekotte, milles peitus maakonna ettevõtete toodang või teenus. Aardemäng oli seotud maakonna 94. sünnipäevaga.

Valga maavalitsuse avalike suhete juht Kaja Mõts ütles, et osalejaid oli tänavu rohkelt. "Tihtilugu päästsid kiiremad jalad või auto," näitlikustas Mõts konkurentsi tihedust. Kõige paremini oli aare peidetud Taheva valda, kus see leiti alles neljanda vihje peale RMK Haanja-Karula rattarajalt.

Kolme vihjet vajati Õrus, kus otsijaid oli Mõtsa hinnangul samuti väga palju. Hummulis suutis parajasti pulma-aastapäeva tähistanud Jaan Valtsov raadiost kuuldud vihje põhjal 2 minutiga aarde üles leida. Seejuures napsas Valtsov napilt võidu konkurendi eest, kes varasemal aardejahil Hummuli kooli juurde peidetud aardeni napilt temast varem jõudis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles