Jooks käib järvede ümbruses

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Kolme Järve jooks. Foto on illustreeriv
Tõrva Kolme Järve jooks. Foto on illustreeriv Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Jooksusõbrad kogunevad 5. septembril 31. Tõrva Kolme Järve jooksule, mis ühtlasi on Valgamaa jooksusarja kaheksas etapp, andis teada Valgamaa Spordiliidu tegevjuht Rein Leppik.

Jooksuvõistluse keskus, registreerimine, start ja finišš asuvad Tõrva linnavalitsuse juures. Osalemine on kõigile tasuta.

Esmalt saavad alguse lastejooksud. Veerand tundi enne põhijooksu algust stardivad kepikõndijad, kellele ette valmistatud viie kilomeetri pikkune distants.

Medali ja diplomiga autasustatakse kõikide vanuseklasside kolme paremat osalejat. Kõikidele osalejatele on aga osavõtuauhind.

Tõrva linnavalitsuse avalike suhete spetsialisti teatel võtab teiste seas jooksust osa ka Eesti üks paremaid pikamaajooksjaid Viljar Vallimäe.

Jooksuüritusele eelregistreerimine toimub 3. septembri õhtuni Meie Liigume koduleheküljel. Sealt saab ka täpsemat infot. Registreeruda on võimalik ka kohapeal.

Võistluse viivad läbi Tõrva Spordiselts, Valgamaa Spordiliit, Meie Liigume, Tõrva gümnaasium ja spordiklubi Viraažž. Läbiviimist toetavad Eesti Kultuurkapital ja Tõrva linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles