Noored andsid välja neljanda auhinna

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva noortevolikogu esimees Romet Piller annab kauaaegsele Patküla põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi õpetajale Katrin Priilahele auhinna üle.
Tõrva noortevolikogu esimees Romet Piller annab kauaaegsele Patküla põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi õpetajale Katrin Priilahele auhinna üle. Foto: Ülav Neumann

Neljas Tõrva noortevolikogu auhind sai omaniku, andis teada volikogu aseesimees Triin Jaansalu. Auhind on juba neljandat aastat välja antud tunnustusena neile, kes oma töö kõrvalt märkimisväärselt palju aega kulutanud piirkonna edendamisele.

«Meie seas on väga palju aktiivseid kodanikke, kes panustavad oma vaba aega meie linna arendamisse. Kahjuks ei saa nad alati piisavalt tunnustust. Noortevolikogu auhind on mõeldud just selleks, et selliseid väärtuslikke inimesi meie seas tunnustada ja märgata,» ütles noortevolikogu esimees Romet Piller.

Tänavu pälvis Tõrva noortevolikogu auhinna kauaaegne Patküla põhikooli ja Tõrva gümnaasiumi õpetaja Katrin Priilaht, kes oma töö kõrvalt aastaid tegelenud projektiga «Tere, kevad» ja on Tõrva koordinaator projektis «LOM» ehk lugeda on mõnus.

Priilahte tunnustada sooviv inimene kirjutas tema kohta ka, et Katrin koostas Tõrva gümnaasiumi almanahi ja kooli 100. juubeliks on oodata uut almanahhi, lisaks korraldab Katrin iga-aastaseid «Teeme ära» talguid, korrastamaks Riiska järve kallast.

Auhinna saaja ise ütles, et iga klassijuhataja vääriks seda auhinda.

«Katrin on alati võtnud klassijuhatamist tõsiselt, olles oma klassile hinnatud õpetaja,» tunnustas auhinna saajat Piller.

«Selleaastase auhinna saaja valimine oli väga raske, mis tõstab auhinna väärtust. Oleme tänulikud kõigile esitajatele ja soovime, et ka järgmisel aastal leitakse see aeg enda ümber vaatamiseks ja esitatakse kandidaat, kes kindlasti tunnustust väärib,» innustas Piller

Eelnevatel aastatel on noortevolikogu auhind antud Merike Soometsale oma tänuväärse töö eest noortega, Liia Ortusele noortele loodushariduse pakkumise eest ning esimesel aastal Hilma Karule tema aastatepikkuse töö eest Helme koduloomuuesumis ja Tõrva gümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles