Võitja selgus tasavägises heitluses

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disc-golf. Foto on illustreeriv.
Disc-golf. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval, 31. augustil said teoks Otepää valla lahtised meistrivõistlused disc-golfis. Tehvandi disc-golfi rajal võistles kokku 73 huvilist, andis teada Otepää vallavalituse kommunikatsioonispetsialist.

Meistrivõistluste korraldaja, Otepää valla spordispetsialist Harald Laidre sõnas, et kõik 18 võistlusrada olid korraga käigus. Võistlusi soosis ka ilmataat, sest vihmasagar jõudis täpselt siis kohale, kui autasustamine lõppes.

Harald Laidre andmeil tuli üldvõitja selgitamiseks teha ümbervise Reijo Saare ja Rainer Roosmanni vahel, kuna mõlemad said lõppsummaks 49 viset. Vaksavõrra parema tulemusega osutus võitjaks Reijo Saar, kes sai ka parima otepäälase medali, diplomi ning karika meeste arvestuses. Kolmanda koha sai Tanel Ojaste.

Naistest võitis Liis Buht, kes oli ka  Otepää parim discgolfar sellel aastal. Järgnesid Kert Suiste ja Elerin Saks.

Seenioride klassis võitis Jüri Lamp, teine oli Kalev Teder, kolmandale kohale tuli Kalev Rohumets, kes sai ka Otepää valla selle aasta parima mängija tiitli.

Juunioride arvestuses võitis ja tunnistati Otepää parimaks discgolfariks Mart Všivtsev, teine koht läks Rasmus Meemale ja kolmas koht Anders Veerpalule.

Peakohtunik oli Tanel Ojaste. Võistlused aitasid korraldada SA Tehvandi Spordirajatised, SA Otepää Turism, Merlin Müür ja Tõnu Kinks. Võistlusi toetasid Otepää vallavalitsus ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles