Mäkketõus pani masinad proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mägi näitas oma iseloomu ja ka Rauno Rool läks ratas vahepeal täiesti käest.
Mägi näitas oma iseloomu ja ka Rauno Rool läks ratas vahepeal täiesti käest. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Laupäeval olid kõik motohuvilised oodatud Laatresse. Teoks sai juba kolmas Laatre mäkketõus, mis oli ühtlasi Eesti meistrivõistluste viies etapp.

Kuigi võistlusele eelnesid vihmased päevad ja nii mõnigi huviline oli kohaleminemise suhtes skeptiline, pidas ilmataat sõna ja vaatemänguline võistlus sai ilusti ära peetud. Laatresse kogunesid Eesti mäkketõusu paremad pojad ning 27 mehe ja kahe naise osalusega võistluses ei pidanud küll keegi pettuma.

Enne võistlust püüdsin kinni kaks õrnema soo esindajat ja uurisin ka, kuidas nad motospordini jõudnud on. Kaisa Uigale on mäkketõusu võistlus suhteliselt uus ala. «Alustasin eelmisel aastal poole hooaja pealt. Sellel aastal on mul suurem ratas ning pikem kiige. Kuigi mägi on alguses hirmutav, siis usun, et mul läheb hästi. Kui korra juba mäe peal ära saab käidud, siis ei ole enam hullu,» lausus Uiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles