Eesti poolel olukord õpetajatega naabritest parem

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Vister
Kalle Vister Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui Valga maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse juhataja Kalle Vister kinnitas sel nädalal Valgamaalasele, et Valgamaal probleeme õpetajate kaadriga sama hästi kui pole, siis Valka piirkonnas olukord nii roosiline ei ole.

Vister ütles, et temale teadaolevalt otsib ainsana uut õpetajat maakonnas Otepää gümnaasium. Valga linna koolide kodulehti vaadates üksikuid tööpakkumisi siiski silma jääb. Näiteks vajab Valga gümnaasium autokooli teooriaõpetajat. Aine õpetamine käib koolis valikkursusena. Valga vene gümnaasium annab aga kodulehel teada, et võtab konkursi korras tööle IT-spetsialisti.

Kuna Valga põhikooli senine õppealajuhataja Hannely Luik-Stogov asus teisipäevast õppeasutuse direktori ametikohale, kuulutas kool neljapäeval välja konkursi vanema astme õppejuhi ametikohale. Valgamaa kutseõppekeskus kuulutas aga mõni päev tagasi välja konkursi sotsiaalteenuste õppevaldkonna juhtõpetaja ametikoha täitmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles