Kirikus tuleb heategevuskontsert

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangaste vallas asuv Keeni kool
Sangaste vallas asuv Keeni kool Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sangaste kirikus leiab pühapäeval, 31. augustil aset heategevuskontsert. Sellest saadav tulu läheb Keeni põhikoolis õppiva liikumispuudega Daanieli abistamiseks.

Esinevad Peep ja Priit Peterson klassikalisel kitarril ning Karl Freimanis, Ivo Pill ja Raul Tamm laulude kavaga «Suvehääl me juurde jääb».

Keeni põhikooli direktor Diana Sarapuu on Valgamaalasele rääkinud, et kui Daaniel Keeni põhikooli esimesse klassi tuli, liikus ta küll vaevalisemalt kui klassikaaslased, aga sai hakkama. Teise klassi sügisel läks tal lihasehaiguse tõttu koolibussilt klassituppa jõudmine aga üha raskemaks. Teda hakkas abistama lisaks vennale õpetaja Tiina Kukk ning hiljem sama kooli õpilane Jaagup Hinn.

Koolimajja oli seetõttu vaja trepironijat – seadeldist, mis võtab ratastooliinimese turjale ja sõidutab trepist üles-alla. Ühel päeval ei jaksa ju keegi enam Daanielit mööda treppe kanda, pealegi lõpetab Jaagup aasta pärast kooli.

Trepironija on kavas avada küll juba 1. septembril, kuid osa selle maksumusest on veel rahalise katteta - seetõttu kontsertki teoks saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles