Kulunud mänguplatsid lähevad lammutamisele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peebu pargis asuva mänguväljaku puitkonstruktsioonid on juba oma aja ära elanud ning atraktsioonid lähevad lammutamisele.
Peebu pargis asuva mänguväljaku puitkonstruktsioonid on juba oma aja ära elanud ning atraktsioonid lähevad lammutamisele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linn on lastesõbralik, sest olemas on mänguväljakud ja võimalused neid kasutada. Viimasel ajal on aga linnaelanikelt tulnud teateid mänguplatside väga kehva seisu kohta.

Eks võtsime siis fotograafiga ühel heal päeval ette teekonna linna mänguväljakute seireks. Kuigi üldpilt ei olnud just kehv, pidime tõdema, et katkiseid ja mitte eriti heas seisukorras atraktsioone ikkagi leidsime. Eelkõige jäid silma oma aja ära elanud puitosad ning ronimistrossid, mis kas kulumise tõttu või pahategijate kaasabil oma pesadest välja turritasid.

Oli ka teisi vigu – mõni väiksem, mõni suurem. Et linnaruumi mänguväljakud on linnavalitsuse hallata, pöördusime linnahooldusameti poole ja saime jutule linnahooldusameti juhataja Arno Upruse, linna haljastuse vanem­spetsialisti Anne Vaigre ning arenguameti juhataja Aira Varblasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles